Menü
Kosár

NiiZA Fiber Overlay Base üvegszálas Milky White gel 7ml

NiiZA Fiber Overlay Base üvegszálas Milky White gel 7ml
NiiZA Fiber Overlay Base üvegszálas Milky White gel 7ml

NiiZA Fiber Base üvegszálas Base gel

Rendkívül erős és rugalmas hibrid alap, amely még a rendkívül problémás körmökkel is megbirkózik. Az üvegszálaknak köszönhetően az alap maximális tapad a természetes körömhöz, és biztosítja a formázás tartósságát. E-vitamint és kalciumot tartalmaz. 

Használhatja a köröm meghosszabbítására, felépítésére vagy zselés építéshez alapként.

Rendkívül erősítő tulajdonságainak köszönhetően az alap a legyengült és sérült körömlemezekre ajánlott.

JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK

• sűrű viszkozitás
• üvegszálat tartalmaz
• legyengült sérült köröm újjáépítésére
• különösen jó tapadás a problémás körmökhöz

ALKALMAZÁS

A köröm szokásos előkészítését követően vigyél fel egy réteg Fiber Base Gel-t a körömlemezre, majd lámpa alatt köttesd. Ezt követően alkalmazhatod a további szokásos eljárást. 

Kötési idő LED: 60 mp
Kötési idő UV: 120 mp.

$

NiiZA Fiber Base üvegszálas Base gel

Rendkívül erős és rugalmas hibrid alap, amely még a rendkívül problémás körmökkel is megbirkózik. Az üvegszálaknak köszönhetően az alap maximális tapad a természetes körömhöz, és biztosítja a formázás tartósságát. E-vitamint és kalciumot tartalmaz. 

Használhatja a köröm meghosszabbítására, felépítésére vagy zselés építéshez alapként.

Rendkívül erősítő tulajdonságainak köszönhetően az alap a legyengült és sérült körömlemezekre ajánlott.

JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK

• sűrű viszkozitás
• üvegszálat tartalmaz
• legyengült sérült köröm újjáépítésére
• különösen jó tapadás a problémás körmökhöz

ALKALMAZÁS

A köröm szokásos előkészítését követően vigyél fel egy réteg Fiber Base Gel-t a körömlemezre, majd lámpa alatt köttesd. Ezt követően alkalmazhatod a további szokásos eljárást. 

Kötési idő LED: 60 mp
Kötési idő UV: 120 mp.

2 990 Ft
Nettó ár: 2 990 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 200007220
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.